Planning

Een goede planning is het halve werk – GEZE kan u hulp bieden

Bouwprojecten worden steeds complexer door de introductie van nieuwe richtlijnen en innovatieve technologieën. Onze deskundigheid kan u helpen bij uw projecten. Wij bieden u persoonlijk en gepersonaliseerd advies in alle projectfases. Wij voorzien u van de noodzakelijke productinformatie en doeltreffende hulpmiddelen.

BIM-objecten

Geïntegreerde planning van gebouwen met GEZE BIM-objecten

© Getty Images/iStockphoto

  • Download BIM-objecten gratis
  • Beschikbaar voor ArchiCAD, Autodesk Revit, Nemetschek Allplan
  • Plug-in voor interface met de deurconfiguratietool

Bij het gebruik van ArchiCAD, Revit of Allplan kunt u het BIM-object van GEZE laden in uw CAD-software. BIM biedt aanvullende voordelen naast gebouwvisualiseringen, die van bijzonder belang zijn in de plannings- en bouwfase. De GEZE BIM-objecten bevatten informatie die gebruikt kan worden ter verstrekking van eenvoudig te plannen onderhoudsprocessen met transparante kosten.

Meer te weten komen over GEZE BIM-objecten

Uitnodiging voor lastenboeken

De juiste documenten voor uw lastenboek

Twee architecten bespreken de plannen voor een gebouw in een modern, lichtovergoten kantoor

© shutterstock

GEZE kan u helpen bij het creëren van object- en productspecifieke uitnodigingen voor lastenboeken, tekeningen en kabelschema’s. De ermee verbonden standaard teksten en tools zijn beschikbaar voor download op onze website en in de GEZE-catalogus.

U kunt ook vertrouwen op GEZE-projectadviseurs. Zij geven u gratis ondersteuning voor het ontwikkelen van alle vereiste technische oplossingen, interdisciplinaire planning en het vervaardigen van deurlijsten.

Ga naar de lastenboeken op de GEZE-website

GEZE ontvangt onderscheidingen van architecten

Architecten worden regelmatig geënquêteerd om te weten te komen met welke producenten van bouwproducten zij het liefst werken en wie de beste producten en oplossingen levert.

Meer tonen Minder tonen

Architecten houden van GEZE

© GEZE GmbH

Dubbele onderscheiding: op de Architects’ Darling Award in 2017 ontving GEZE goud in de categorie 'Automatische deuren'. Het bedrijf won ook de bronzen prijs in de categorie 'Veiligheid en toegangscontrole'. 

De Golden Phoenix is een onderscheiding voor de meest begeerde oplossingen in de bouwsector. Ongeveer 2.000 architecten en planners namen deel aan het onderzoek op grote schaal om te beoordelen wie de beste producten en oplossingen heeft aangeboden.

Gepersonaliseerd en branchespecifiek advies

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

Hoe uw project er ook uitziet, u kunt er van op aan dat GEZE u ondersteunt als een competente oplossingsaanbieder en betrouwbare partner. Wij zijn vertrouwd met de ins en outs van iedere branche, zowel nationaal als internationaal, zodat wij u optimale planningsondersteuning kunnen geven. U ontvangt uitgebreid projectadvies voor alle specificaties, oplossingen en ondersteunende services.

De service-experts van GEZE hebben vele jaren ervaring en kennen alle behoeften voor gebouwsystemen. Ze ontvangen constant verdere professionele training, die de veranderende regelgevingen en richtlijnen dekken. We kunnen zelfs voldoen aan zeer gepersonaliseerde eisen samen met u.

Meer te weten komen over onze branche-oplossingen

Aarzel niet en neem contact met ons op voor een persoonlijk advies:

Ga naar het contactformulier
Trainingen

Trainingen voor architecten en planners

In onze trainingssessies behandelen wij de meest frequente vragen van architecten en planners betreffende deurautomatisering, deurtechniek en veiligheidstechniek. Als systeemproducent begrijpen wij de wisselwerking tussen de verschillende eisen en kunnen wij deze kennis toepassen op de optimale selectie van de noodzakelijke componenten op deuren. Kom meer te weten over trainingscursussen in uw regio.

Planningstools

Nuttige planningstools voor uw project

Gecombineerd met persoonlijk advies kunnen onze GEZE-planningstools u ook direct op de werkplek ondersteunen. GEZE-planningstools helpen u om uw projecten efficiënter te ontwerpen. Deuren en ramen kunnen bijvoorbeeld online gepland worden. Dankzij onze app beschikt u over de verschillende GEZE-producten, zelfs wanneer u onderweg bent.

Inloggen bij het GEZE-klantenportaal

Ons GEZE-portaal biedt u een groot aantal tools die het eenvoudig maken om te kiezen uit ons gamma van producten – zoals het configuratietool voor het plannen van deuren en ramen. Wij bieden u ook de optie om onze producten rechtstreeks online te bestellen. Log in bij ons GEZE-klantenportaal om te genieten van de voordelen van al onze services.

Inloggen bij het GEZE-klantenportaal

Downloads

Informatie om te downloaden

Deskundige planning

Hulp bij deskundige planning

Planningshulp voor deursystemen

© Maciej Lulko / GEZE GmbH

Afhankelijk van de installatiecontext dienen deuren te voldoen aan een groot aantal richtlijnen voor brandbeveiliging, inbraak, warmte-isolatie, geluidsisolatie en barrièrevrijheid. De eisen die daaruit voortkomen blijken vaak uiterst complex te zijn. In grotere bouwprojecten worden deuren opgenomen in deurlijsten, waarin per deur de specificaties staan omschreven.

De deelname van verschillende bouwmerken in het plannings- en bouwproces of het gebrek aan een algemene herziening van de deurtechniek kan de implementatie van uiterste complexe deursystemen in de weg staan. GEZE geeft advies bij deurplanning en helpt u bij het selecteren van componenten.

Richtlijnen en eisen voor het plannen van barrièrevrijheid

© Martin Jakob / GEZE GmbH

Het zelf mogen beslissen is bijzonder belangrijk voor personen met een handicap en voor ouderen. Zij willen hun omgeving onafhankelijk en zonder beperkingen leren kennen. Gelukkig wordt er door de maatschappij nu veel meer aandacht besteed aan het thema ‘barrièrevrijheid’. Terwijl er aanvankelijk verband werd gelegd met lichamelijke beperkingen, de oudere leeftijd en ziektes, ligt de focus vandaag de dag veel meer op de werkelijke voordelen van barrièrevrijheid, namelijk onafhankelijkheid, comfort en veiligheid. Barrièrevrij bouwen is al opgenomen in tal van normen en voorschriften.

Kom meer te weten over barrièrevrijheid

GEZE-productvideo’s op YouTube

Ga naar ons GEZE YouTube-kanaal om uitgebreide informatie te vinden over de GEZE-productwereld in een handig videoformaat. Samen met de presentatie van GEZE-oplossingen in de productvideo’s hebben wij ook installatie- en montagevideo’s geladen. Gebruik deze om u te helpen om het maximale te halen uit het werken met GEZE-producten.

Ga naar het GEZE YouTube-kanaal
Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Hebt u vragen of suggesties? U kunt op veel verschillende manieren contact met ons opnemen.

Contact

GEZE Central +32-15-21-11-28 GEZE Service +32-15-42-20-26 Hotline for architects +32-15-21-11-28