GEZE - uw partner voor individueel advies en holistische ondersteuning

GEZE biedt uitgebreide informatie en services om het installeren van onze producten en het geven van advies aan uw klanten zo eenvoudig mogelijk te maken. Met onze holistische adviesbenadering en gerenommeerde deskundigheid ondersteunen wij u in ieder deel van de projectcyclus – zowel online, aan de telefoon of direct ter plaatse.

Installatie-informatie

Installatie van uw GEZE-producten

GEZE Service Shooting 2022

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

GEZE Service Shooting 2022

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

GEZE-producten:

 • zijn ontworpen voor eenvoudige installatie
 • met een Smart-fix-montagesysteem in bepaalde gevallen
 • kunnen worden gecombineerd om individuele oplossingen te creëren
 • zijn beschikbaar in talrijke variaties om aan verschillende behoeften te voldoen
 • kunnen gepersonaliseerd worden, indien gewenst


Ondersteuning van GEZE voor installatie/montage geboden door:

 • installatievideo's en montagehandleidingen
 • software-ondersteunde inbedrijfstelling van producten
 • het GEZE-portaal met specifieke installatiedocumenten
 • trainingscursussen voor installatie en inbedrijfstelling
 • technische ondersteuning op ieder willekeurig moment beschikbaar bij GEZE Service

Inbedrijfstelling en onderhoud

GEZE-producten zoals vastzetsystemen, automatische deursystemen of rook- en warmteafvoerinstallaties (RWA’s) verhogen de comfortniveaus binnen een gebouw. Op hetzelfde moment maken ze altijd integraal deel uit van een veiligheidsconcept. Dat is waarom bouwverordeningen strikte eisen stellen aan de installatie, inspectie en het onderhoud van dergelijke systemen.

Installatievideo's

Montagehandleidingen voor onze producten op het GEZE YouTube-kanaal

Ga naar ons GEZE YouTube-kanaal om uitgebreide informatie te vinden over de GEZE-productwereld in een handig videoformaat. Naast presentaties van GEZE-oplossingen hebben wij ook installatie- en montagevideo’s beschikbaar voor u. Hierdoor krijgt u alle ondersteuning die u nodig hebt bij het werken met GEZE-producten.

Ga naar het GEZE YouTube-kanaal
Advies

Gepersonaliseerd en branchespecifiek advies

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

Hoe uw object er ook uitziet, u kunt er van op aan dat GEZE u ondersteunt als een competente oplossingsaanbieder en betrouwbare partner. Wij zijn vertrouwd met de ins en outs van iedere branche, zowel nationaal als internationaal, zodat wij u optimale planningsondersteuning kunnen geven. U ontvangt uitgebreid projectadvies voor alle specificaties, oplossingen en ondersteunende services.

De service-experts van GEZE hebben vele jaren ervaring en kennen alle behoeften voor gebouwsystemen. Ze ontvangen constant verdere professionele training, die de veranderende regelgevingen en richtlijnen dekken. We kunnen zelfs voldoen aan zeer gepersonaliseerde eisen samen met u.

Meer te weten komen over onze branche-oplossingen

Aarzel niet en neem contact met ons op voor een persoonlijk advies:

Ga naar het contactformulier
Professionele training

Know how en voordeel ontwikkelen

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

Ons trainingscentrum biedt een allesomvattend kwalificatieprogramma voor GEZE-producten, samen met seminars over normen en richtlijnen, waardoor wij u continu op de hoogte kunnen houden van technische onderwerpen en nieuwe producten. Wij bevestigen uw deelname door u een certificaat met bewijs van competentie in de inbedrijfstelling van onze GEZE-producten te verstrekken.

Het doel van deze service is u vertrouwd te maken met de GEZE-producten die optimaal geschikt zijn voor uw speciale toepassingen. Kennis vergaren over de uitbreidingsmogelijkheden die geboden worden door de passende accessoires verhogen ook uw zelfvertrouwen voor advies aan klanten.

BIM-objecten

GEZE ondersteunt gevelbouwers, voorschrijvers en architecten in het BIM-proces

© Getty Images/iStockphoto

‘Kunt u dit ook als BIM-object aan mij leveren?’

De deurenbranche wordt steeds vaker hiermee en met soortgelijke aanvragen geconfronteerd. GEZE biedt zijn vele jaren ervaring in BIM aan ter ondersteuning van gevelbouwers, voorschrijvers en architecten, met diverse services:

 • levering van vooraf geconfigureerde deurobjecten
 • ondersteuning van projecten  
 • beantwoording van vragen gerelateerd aan BIM
 • Informatieve evenementen voor BIM
   

Kom meer te weten over BIM

Installatietools

Apps en tools voor uw installatie

Met de GEZE-installatietools kunt u uw project zonder stress en ontspannen implementeren. Wij ondersteunen u in uw dagelijkse werk door het verstrekken van informatie, configuratietools en gespecialiseerde producten voor de verwerkers. Dankzij onze app beschikt u over de verschillende GEZE-producten, zelfs wanneer u onderweg bent.

GEZE-Powerturncomputer-tool preview-afbeelding

Preview-afbeelding van de Powerturn-computer-tool

Powerturn-deurcalculator

Eenvoudig en snel vaststellen voor welke toepassingsgebieden de Powerturn het meest geschikt is: de online deurcalculator heeft slechts weinig informatie nodig om een duidelijke specificatie te kunnen geven van mogelijke vleugelbreedtes en -gewichten.

GA NAAR DE POWERTURN-DEURCALCULATOR

Automatische deursystemen configureren, inclusief kabelschema’s

Het GEZE-klantenportaal biedt u de optie om automatische deursystemen op eenvoudige wijze te plannen en te configureren. Na het afronden van de configuratie ontvangt u automatisch een kabelschema. Dit maakt de installatie niet alleen eenvoudiger: aangezien de schema’s zijn toegewezen aan een specifieke bestelling, kunnen ze ook helpen om de documentatie nauwkeurig in te vullen. Om nu met het planningsproces te starten, hoeft u alleen maar in te loggen op ons klantenportaal:

GA NAAR DE CONFIGURATIE VAN AUTOMATISCHE DEURSYSTEMEN IN HET GEZE-KLANTENPORTAAL

Tool draaideuren en ronde schuifdeuren 

Het GEZE-klantenportaal biedt u de optie om draaideuren en ronde schuifdeuren op eenvoudige wijze te plannen en te configureren. Om nu met het planningsproces te starten, hoeft u alleen maar in te loggen op ons klantenportaal:

GA NAAR HET TOOL DRAAIDEUREN EN RONDE SCHUIFDEUREN IN HET GEZE-KLANTENPORTAAL

MSW-configuratietool

Uitgebreide projecten kunnen worden gecreëerd voor handmatige schuifwandsystemen (MSW-systemen), gebaseerd op slechts enkele details. Automatisch gegenereerde lay-out- en detailtekeningen vereenvoudigen en versnellen de installatie van het systeem. De geconfigureerde MSW-systemen kunnen dan handig rechtstreeks via ons klantenportaal besteld worden. 

GA NAAR HET MSW-CONFIGURATIETOOL OP HET GEZE-KLANTENPORTAAL

Fensterberechnungstool

Fensterberechnungstool

GEZEthermic

GEZEthermic berekent de warmteoverdrachtscoëfficiënten, zogenaamde U-waarden, voor schuifdeuren van GEZE, onder verwijzing naar EN ISO 1077-1:2006-09. U kunt de met deze functie vastgestelde U-waarden toepassen in uw energiebalansberekening.

DOWNLOAD GEZETHERMIC (ZIP | 10.62 MB)

LogiKal-datapakket

Bij het plannen, berekenen, bouwen en bestellen van gevels kunt u gebruik maken van productgegevens van Orgadata, BMEcat en Datanorm. Met een muisklik kunnen de technische details van GEZE-producten als pakketoplossingen worden opgenomen in berekeningen en planning en ook worden geïntegreerd in verdere productieprocessen.
Ook aan speciale eisen kan eenvoudig worden voldaan. Zelfs complexe systemen kunnen makkelijk gepland en geproduceerd worden, zonder technische moeilijkheden te veroorzaken.

Vraag uw GEZE-datapakket aan bij Orgadata of neem contact met ons op:

GA NAAR ORGADATA

NEEM CONTACT MET ONS OP

GEZEthermic

GEZEthermic berechnet den Wärmedurchgangskoeffizienten (sog. U-Werte) an GEZE Schiebetüren in Anlehnung an die EN ISO 1077-1:2006-09. Die so ermittelten U-Werte können Sie für die Energiebilanzrechnung heranziehen.

GEZEthermic herunterladen (ZIP | 10.62 MB)

LogiKal-datapakketten

Bij de planning, berekening, constructie en bestelling van gevels hebt u toegang tot GEZE-productgegevens van Orgadata, BMEcat en Datanorm. De technische gegevens van de GEZE-producten kunnen met een muisklik als pakketoplossingen comfortabel in de berekening en planning worden overgenomen en in andere productieprocessen geïntegreerd worden.
Ook speciale wensen kunnen zonder problemen gerealiseerd worden. Zo kunnen zelfs complexe systemen ongecompliceerd en technisch perfect gepland en geproduceerd worden.

Vraag uw GEZE-datapakket rechtstreeks bij Orgadata aan of schrijf ons:

Naar Orgadata
Neem contact met ons op

[Translate to Nederlands:] Kabelplanung

[Translate to Nederlands:] Kabelplanung © GEZE GmbH

Kabelplanning

Bij het overdragen van de configuratieresultaten van de WinCalc-controlecentrumconfiguratie naar het GEZE-klantenportaal ontvangen gebruikers nu ook automatisch een kabelschema overeenkomstig de gepersonaliseerde eigendomsspecifieke details. Hiermee wordt niet alleen het planningsproces vereenvoudigd. Aangezien de schema's zijn toegewezen aan een specifieke bestelling, helpen ze ook om documentatie nauwkeurig in te vullen.

INLOGGEN BIJ HET GEZE-KLANTENPORTAAL

GEZEconnects

De instelling van automatische deursystemen vereenvoudigen. Door onze software te downloaden, kunt u een draadloze verbinding tot stand brengen tussen een pc en de automatische deursystemen geleverd door GEZE. Alle instellingen voor het deursysteem worden gemaakt en opgeslagen met behulp van onze intuïtieve interface. Daarnaast tonen de diagnosefuncties u de belangrijkste parameters van het deursysteem in real-time.

DOWNLOAD GEZECONNECTS (ZIP | 107 MB)

Inloggen bij het GEZE-klantenportaal

Ons GEZE-portaal biedt u een groot aantal tools die het eenvoudig maken om te kiezen uit ons gamma van producten – zoals het configuratietool voor het plannen van deuren en ramen. Wij bieden u ook de optie om onze producten rechtstreeks online te bestellen. Login bij ons GEZE-klantenportaal om te genieten van de voordelen van al onze services.

Inloggen bij het GEZE-klantenportaal

Downloads

Informatie om te downloaden

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Hebt u vragen of suggesties? U kunt op veel verschillende manieren contact met ons opnemen.

Contact

GEZE Central +32-15-21-11-28 GEZE Service +32-15-42-20-26 Hotline for architects +32-15-21-11-28

GEZE komt naar u toe. Met onze nieuwe GEZE showbus

© GEZE GmbH

GEZE is al 'on the road' sinds 2007 om onze meest recente producten en oplossingen te presenteren. Na honderdduizenden kilometers door Europa te hebben gereisd, is de showbus een vast element geworden in de evenementenkalenders van vele distributeurs, verwerkers en partners.

Download de flyer (PDF | 604 KB)

Meer informatie over de GEZE showbus