Showbus

GEZE showbus op tournee

Bij GEZE is mobiliteit een topprioriteit. Hoe flexibel wij zijn, wordt niet alleen aangetoond door onze innovatieve producten en diensten: onze GEZE showbus reist ook door heel Europa om onze meest recente producten en oplossingen te presenteren.

GEZE is mobiel in heel Europa dankzij de showbus

Op de rondreis van noord naar zuid en van oost naar west, hebben onze GEZE showbussen in totaal 370.000 km afgelegd sinds 2007 - en ontelbare prachtige plaatsen bezocht en onvergetelijke momenten meegemaakt.

In de afgelopen jaren heeft de GEZE showbus niet alleen rondgereden in Duitsland, maar ook over het hele Europese continent.

De GEZE showbus heeft al bezoek gebracht aan Italië, de Baltische staten, Hongarije, Griekenland, Bulgarije, Servië, Oostenrijk, Finland, Noorwegen, Zweden, Roemenië, Polen, Kroatië, Bosnië, Slovenië, Turkije, Oekraïne, Spanje, Frankrijk, Macedonië en Zwitserland ... veel landen zijn al meerdere keren bezocht. Opnieuw samenkomen is tenslotte net zo fijn als nieuwe plaatsen leren kennen.

Een echte showstopper

Met een lengte van ongeveer 7,5 m, een breedte van 2,3 m en een hoogte van meer dan drie meter is de showbus van vier ton een echte showstopper. Compact, maar uitgebreid, is hij uitgerust met actuele vernieuwingen in deur-, raam- en veiligheidstechniek en onze automatiseringsoplossingen voor gebouwen.

Hier kunt u aanvullende informatie vinden over de GEZE showbus:

Flyer GEZE showbus (PDF | 604 KB)

Beleef GEZE-oplossingen uit eerste hand

Wij kijken uit naar verdere rondreizen van de GEZE showbus in Europa!
En vergeet niet: u kunt de GEZE showbus eenvoudig en zonder problemen reserveren voor evenementen.

Neem contact met ons op