Tools en hulpbronnen

De digitale gereedschapskist-tools door GEZE

Met behulp van onze tools ondersteunen wij u in alle fases van een project, van het plannen via implementatie tot de dagelijkse bediening. Leer comfortabel en eenvoudig over onze producten, plan en bereken deuren met de Powerturn-deurcalculator of ontwerp bouwprojecten met BIM-objecten. Wij kunnen u ook voorzien van nuttige tools voor de inbedrijfstelling of het onderhouden van GEZE-producten.

Tools

Nuttige tools voor uw projecten

In aanvulling op persoonlijk advies ondersteunen wij u met de GEZE-tools meteen vanaf de planningsfase direct op de werkplek, maar ook tijdens de installatie van onze oplossingen. Met GEZE Tools kunt u uw projecten efficiënter maken en uitkijken naar een ontspannen implementatie van uw project. Wij ondersteunen u in uw dagelijkse werk met belangrijke informatie, configuratietools en speciale producten. Deuren en ramen kunnen bijvoorbeeld online gepland worden.

Fensterberechnungsprogramm

Fensterberechnungsprogramm

WinCalc

WinCalc is tijdbesparend, eenvoudig in gebruik en handig, er kunnen complexe berekeningen mee gemaakt worden, geassocieerd met het ontwerpen van een raamsysteem. Dit programma stelt u in staat om zowel handmatige als gemotoriseerde ventilatieramen, rook- en warmteafvoer (RWA)-ramen en NRWG’s te berekenen en ook om de passende noodstroombesturingscentrale voor rook- en warmteafvoer (RWA) te ontwerpen.

INLOGGEN BIJ HET GEZE-KLANTENPORTAAL

[Translate to Nederlands:] Powerturn Türrechner

Powerturn-deurcomputer

Stel eenvoudig en snel vast voor welke toepassingsgebieden de Powerturn het meest geschikt is: door slechts enkele details in te voeren, kan de online deurcalculator de juiste berekeningen geven betreffende de mogelijke vleugelbreedtes en -gewichten.

GA NAAR DE POWERTURN-DEURCOMPUTER

Automatische deursystemen configureren, inclusief kabelschema’s

Het GEZE-klantenportaal biedt u de optie om automatische deursystemen op eenvoudige wijze te plannen en te configureren. Na het afronden van de configuratie ontvangt u automatisch een kabelschema. Hiermee wordt niet alleen het planningsproces vereenvoudigd: Aangezien de schema's zijn toegewezen aan een specifieke bestelling, helpen ze ook om documentatie nauwkeurig in te vullen. Om nu met het planningsproces te starten, hoeft u alleen maar in te loggen op ons klantenportaal: 

GA NAAR DE CONFIGURATIE VAN AUTOMATISCHE DEURSYSTEMEN IN HET GEZE-KLANTENPORTAAL

Tool draaideuren en ronde schuifdeuren 

Het GEZE-klantenportaal biedt u de optie om draaideuren en ronde schuifdeuren op eenvoudige wijze te plannen en te configureren. Om nu met het planningsproces te starten, hoeft u alleen maar in te loggen op ons klantenportaal:

GA NAAR HET TOOL DRAAIDEUREN EN RONDE SCHUIFDEUREN IN HET GEZE-KLANTENPORTAAL

MSW-configuratietool

Uitgebreide projecten kunnen worden gecreëerd voor handmatige schuifwandsystemen (MSW-systemen), gebaseerd op slechts enkele details. Automatisch gegenereerde lay-out- en detailtekeningen vereenvoudigen en versnellen de installatie van het systeem. De geconfigureerde MSW-systemen kunnen dan handig rechtstreeks via ons klantenportaal besteld worden. 

GA NAAR HET MSW-CONFIGURATIETOOL OP HET GEZE-KLANTENPORTAAL

Pendulo-configuratietool

Ontwerp een complete oplossing afkomstig van één adres, snel, eenvoudig en individueel met het Pendulo-configuratietool. U kunt de bestelling ook handig direct online plaatsen. Het systeem wordt snel geïnstalleerd, zonder arbeidsintensieve ingrepen in de vloer, de wanden of het plafond.

GA NAAR HET PENDULO-CONFIGURATIETOOL OP HET GEZE-KLANTENPORTAAL

[Translate to Nederlands:] Kabelplanung

[Translate to Nederlands:] Kabelplanung © GEZE GmbH

Kabelplanning

Bij het overdragen van de configuratieresultaten van de WinCalc-controlecentrumconfiguratie naar het GEZE-klantenportaal ontvangen gebruikers nu ook automatisch een kabelschema overeenkomstig de gepersonaliseerde eigendomsspecifieke details. Hiermee wordt niet alleen het planningsproces vereenvoudigd. Aangezien de schema's zijn toegewezen aan een specifieke bestelling, helpen ze ook om documentatie nauwkeurig in te vullen.

INLOGGEN BIJ HET GEZE-KLANTENPORTAAL

[Translate to Nederlands:] Inbetriebnahmekoffer GEZE IQ windowdrives

© GEZE GmbH

Inbedrijfstellingskoffer voor raamaandrijvingen

De inbedrijfstellingskoffer bevat alles voor het ter plaatse in bedrijf stellen en testen van raamaandrijvingen uit de IQ-raamaandrijvingsserie van GEZE, zelfs zonder stroomaansluiting. Dit betekent dat ze zo snel mogelijk goedgekeurd kunnen worden. Door het gebruik van deze standalone-oplossing als een interface tussen de aandrijvingen en de ST 220 GEZE service terminal, kunnen de slag en de snelheid van de aandrijvingen snel en eenvoudig worden afgesteld. De compacte koffer is niet alleen geschikt voor moderne RWA-aandrijvingen, maar ook voor 24 V-aandrijvingen zonder bustechniek.

Wenst u meer informatie over de inbedrijfstellingskoffers? Bel de GEZE-hotline op +32-15-42-20-26.

GEZE deurenlijstbeheer

Lijsten met deuren dienen over het algemeen als basis voor het opstellen van de tekst voor een aanbesteding, aangezien daarin alle eisen aan de deur zo uitgebreid mogelijk verzameld kunnen worden. Een duidelijk navigatiemenu, velden voor opmerkingen en comfort-functies zijn van grote hulp voor gebruikers bij het invullen van de GEZE-deurlijsten. Tegelijkertijd bieden de vele toelichtingen u hulp bij het nemen van beslissingen. GEZE voorziet gebruikers van een eenvoudig te gebruiken oplossing. 

INLOGGEN BIJ HET GEZE-KLANTENPORTAAL

Downloads

Belangrijke downloads voor uw projecten

Services

Meer services voor u

Wij kunnen u helpen in alle fases van een project met de GEZE-servicetools: GEZE-producten leren kennen als deel van uw trainingscursussen en deze rechtstreeks bestellen via ons online bestelformulier. Met de prestatieverklaringen voor onze producten krijgt u een overzicht.

BIM-objecten

Geïntegreerde planning van gebouwen met GEZE BIM-objecten

  • Download BIM-objecten gratis
  • Beschikbaar voor ArchiCAD, Autodesk Revit, Nemetschek Allplan
  • Plug-in voor interface met de deurconfiguratietool

Bij het gebruik van ArchiCAD, Revit of Allplan kunt u het BIM-object van GEZE laden in uw CAD-software. BIM biedt aanvullende voordelen naast gebouwvisualiseringen, die van bijzonder belang zijn in de plannings- en bouwfase. De GEZE BIM-objecten bevatten informatie die beoordeeld kan worden ter verstrekking van eenvoudig te plannen onderhoudsprocessen met transparante kosten.

Meer te weten komen over GEZE BIM-objecten

Videos

Verdiep uzelf in de spannende wereld van GEZE

Ga naar ons GEZE YouTube-kanaal om uitgebreide informatie te vinden over de GEZE-productwereld in een handig videoformaat. Naast presentaties van GEZE-oplossingen hebben wij ook installatie- en montagevideo’s beschikbaar voor u. Hierdoor krijgt u alle ondersteuning die u nodig hebt bij het werken met GEZE-producten.