GEZE-deurtechniek beloond met de Architects’ Darling Award

GEZE is blij weer onderscheiden te zijn met de felbegeerde Architects’ Darling Award in 2020. Ongeveer 1.900 architecten en planners namen deel aan de stemming voor de prestigieuze onderscheiding. Zij beloonden de deurtechniek van GEZE met een zilveren Architects’ Darling. Dit is de zevende keer achter elkaar dat de traditionele onderneming in de prijzen viel bij deze wedstrijd. 

Ongeveer 1.900 architecten en planners beloonden GEZE’s deurtechniek opnieuw met een Architects’ Darling Award in 2020.

Ongeveer 1.900 architecten en planners beloonden GEZE’s deurtechniek opnieuw met een Architects’ Darling Award in 2020. © Heinze GmbH

In tegenstelling tot vele andere wedstrijden op het gebied van architectuur en constructie, is er geen jury die beslist wie een onderscheiding ontvangt, maar zijn dat professionele architecten en planners.

Marco Zaoral, teamleider National PreSales Backoffice van GEZE, zegt: “Het opnieuw beloond worden met de Architects’ Darling is een fantastische bevestiging van ons werk. Wij positioneren ons zeer welbewust als een servicegerichte partner voor architecten en planners gedurende de volledige gebouwlevenscyclus.”  

GEZE ondersteunt architecten en planners gedurende de hele gebouwcyclus

Afhankelijk van de installatiesituatie dienen deuren vandaag de dag te voldoen aan meerdere richtlijnen voor brandveiligheid, inbraakwering, thermische isolatie, geluidsisolatie en barrièrevrijheid. Ze hebben actueel ook belangrijke functies wat betreft hygiëne en toegangsbeheer, met name in commerciële panden. Dit zorgt voor uiterst complexe eisenprofielen wat betreft individuele deuren en het beheer van alle deuren in een gebouw. De participatie van verschillende merken binnen het plannings- en bouwproces of het gebrek aan een algemene herziening van de deurtechniek kan de implementatie van uiterste complexe deursystemen in de weg staan. GEZE biedt architecten, planners en verwerkers advies op maat voor de planning, installatie en inbedrijfstelling van complexe deursystemen tijdens alle projectfases. Dit omvat praktische plannings- en management-tools zoals gratis BIM-objecten, tekstmodules voor aanbestedingsteksten en ook montagehandleidingen en checklisten.