Welkom bij GEZE

Het is voor ons vanzelfsprekend dat wij verantwoord omgaan met uw persoonsgegevens. Als we persoonsgegevens van u ontvangen, verwerken en gebruiken we deze in overeenstemming met de toepasselijke nationale en Europese regels inzake gegevensbescherming. U kunt gedetailleerde informatie vinden in ons privacybeleid

Reikwijdte van uw toestemming

Ik ga ermee akkoord dat de GEZE-groep, met het hoofdkantoor van GEZE GmbH in Reinhold-Vöster-Str. 21-29 in 71229 Leonberg Duitsland (hierna: GEZE) de door mij hier verstrekte gegevens (bijv. telefoonnummer, e-mailadres, etc.) kan verwerken voor reclamedoeleinden, waaronder in het bijzonder het versturen van nieuwsbrieven en telefonisch of schriftelijk contact. Hierbij wordt reclame gemaakt voor producten, oplossingen en diensten van de GEZE-groep. De GEZE-groep omvat alle dochterondernemingen, die tezamen de naam GEZE als bedrijfsnaam hebben, in het bijzonder GEZE Service GmbH.

Tot de advertentieonderwerpen behoren bijvoorbeeld vakbladen, white papers en vakliteratuur, producten zoals het GEZE-productassortiment, diensten zoals seminars en trainingen of die van GEZE Service GmbH, evenals uitnodigingen of herinneringen, uitnodigingen voor beurzen en evenementen, klantennieuwsbrieven, kortingsacties, wedstrijden, opinieonderzoek, productinformatie en –innovaties. Voorts kunnen er onlineaanbiedingen worden aangekocht; dit zijn vakspecifieke webportals en e-learningaanbiedingen, digitale media-aanbiedingen en diensten, waaronder leadcampagnes en marktonderzoek.

Onlineaanbiedingen zijn vakspecifieke webportals en e-learningaanbiedingen, digitale media-aanbiedingen en diensten, waaronder leadcampagnes en marktonderzoek.

Herroepingsrecht

U kunt deze toestemming op elk moment voor de toekomst herroepen. Stuur dan gewoon een mailtje naar data-protection@geze.com. Wij zullen dan de herroeping voor u bevestigen. Meer informatie, in het bijzonder over uw rechten als betrokkene, vindt u in onze privacybeleid.