Start van training 2018: gerichte, individuele ontwikkeling

Jongeren willen graag trainen voor een carrière met een schitterende toekomst. Individuele aanmoediging en een betrouwbare werkgever zijn de belangrijkste elementen van een succesvolle opleiding. Vandaag verwelkomen we 16 nieuwe personen in opleiding in drie industriële en twee commerciële IT-trainingsberoepen.

Samen op weg naar een sterke toekomst

Zij beschikken over veel ideeën en zoeken de optimale verbinding tussen hun persoonlijke ideeën en het juiste startpunt voor een carrière. Ze waren onder de indruk van alles wat GEZE te bieden heeft en dat het bedrijf van hen verwacht. Werken en leren in een omgeving waarin producten worden gemaakt die onze woon- en werkomgeving leefbaarder en veiliger maken. 

In de gebouwen van de toekomst

Groepsfoto start van training 2018

Eerste dag van hun droombaan: vanwege GEZE wensen wij de 16 nieuwe personen in opleiding een succesvolle start met het interactieve introductieprogramma. © GEZE GmbH

GEZE maakt gebruik van geavanceerde techniek op het gebied van automatisering, digitalisering en netwerkverbindingen van deuren en ramen. Het bedrijf creëert intelligente techniek voor deuren en ramen om gebouwen slim te maken. We hebben het investeringspotentieel en het vermogen alsmede passie voor techniek om deze visie werkelijkheid te maken. We hebben heldere geesten nodig om ons bedrijf verder te ontwikkelen en te laten groeien. Mensen die graag verantwoordelijkheid nemen en graag buiten de vaste kaders denken.

Ontwikkel uw potentieel en voel u thuis

Label TOP 100 Innovator 2018

GEZE is een van de meest innovatieve bedrijven in Duitsland: Top 100 award voor voortreffelijke prestaties op het gebied van innovatie. Foto: compamedia GmbH

Vanaf het begin werken we samen met nieuwe personen in opleiding op het gebied van 

 • IT-specialist applicatieontwikkeling
 • IT-specialist systeemintegratie
 • Industrieel ingenieur
 • Bouwkundig ingenieur 
 • Mechatronica-ingenieur 

om ervoor te zorgen dat zij alles uit zichzelf halen en werken aan

 • interessante, uitdagende projecten als basis voor hun curriculum
 • regelmatige feedback van trainers
 • stimuleren van speciale vaardigheden
 • aanvullende gerichte ondersteuning in de kerncompetenties en specialistische competenties, gratis leermiddagen
 • Trainingsmentoren: hogerejaars personen in opleiding
 • Recreatieve activiteiten en sociale betrokkenheid

Ruimte voor nieuwe ideeën

We bevorderen de sterke punten van onze leerlingen individueel, bijvoorbeeld door het geven van gerichte training, wat naar voren komt uit onze hoge mentorcijfers. Wij bieden een omgeving die perfect aansluit bij nieuwe ideeën. Moderne werkstations en mediatechniek in flexibele ruimten maken flexibel werken mogelijk. Hierdoor kunnen teams heel snel op elkaar inspelen. Dit bevordert de uitwisseling van ideeën en netwerken van een verscheidenheid van kennisgebieden. Beide zijn leuk, en een belangrijke basis voor het creëren van innovatieve producten en de hoogste kwaliteit. 

Nieuwe trainingsmodel bij GEZE: Training Cubed

Foto Adrian Pawliczuk

Opleiding en bacheloropleiding in 3 jaar. We willen Adrian Pawliczuk graag verder succes wensen met Training Cubed. © GEZE GmbH

GEZE werkt met nieuw erkende opleidingsmodellen, bijvoorbeeld op het snel veranderende gebied van informatietechnologie. Het combinatiemodel Training Cubed is één voorbeeld. Het is een alternatief voor het studieprogramma voor bijzonder goed presterende personen in opleiding die het eindexamen met goed gevolg hebben afgelegd of het diploma voor een beroepsopleiding hebben behaald.

Drie modules 

 • versnelde professionele training als IT-specialist (IHK)
 • kwalificatie als IT-projectcoördinator (IHK-certificaat)
 • werk-/studieprogramma om een uitvoerend IT-professional (IHK-test) te worden 

Adrian Pawliczuk is een getalenteerd IT-talent dat al is begonnen met module nummer twee: "Met Training Cubed kan ik mijn training tot IT-specialist versneld afronden. Tegelijkertijd wordt ik ook opgeleid tot IT-projectcoördinator. Ik zal direct na mijn studie een leerprogramma voor werkbegeleider volgen. De graad is gelijkwaardig aan de bachelorgraad en biedt mij veel kansen bij GEZE – ook in het buitenland.”