Uitbreiding van vastzetvoorzieningen – praktische draadloze bediening

Om meer veiligheid en gemak te bieden, heeft GEZE zijn assortiment vastzetvoorzieningen nog aantrekkelijker gemaakt met een speciale oplossing. De componenten van de nieuwe GEZE FA GC 170 draadloze uitbreidingskit kunnen eenvoudig via een draadloze module op bestaande systemen worden aangesloten. De nieuwe oplossing werd eerder al bekroond met de German Design Award en de ICONIC AWARDS.

Geen structurele veranderingen – optimale oplossing voor uitbreidingen

Voor de installatie van de FA GC 170 draadloze uitbreidingskit hoeven geen extra kabels te worden aangesloten op plafondmelders en handmatige activeringstoetsen: dit is een echt voordeel wanneer structurele aanpassingen ongewenst of onmogelijk zijn, bijvoorbeeld in de als zodanig vermelde gebouwen. Het systeem maakt het ook gemakkelijk om plafondmelders op bestaande vastzetvoorzieningen te monteren. De nieuwe oplossing garandeert een veilige preventieve brandbeveiliging en voldoet aan alle relevante voorschriften.

Snelle en eenvoudige verbinding – onderhoudsarm

De afzonderlijke componenten van de nieuwe GEZE draadloze uitbreiding FA GC 170 kunnen eenvoudig en met weinig onderhoud via een draadloze module worden aangesloten op bestaande systemen!

Alle componenten van de draadloze uitbreiding worden aangesloten via een DIP-schakelaar. De draadloze module maakt het hart van het draadloze systeem uit: deze maakt een draadloze communicatie mogelijk tussen de vrijwel onzichtbare op latei gemonteerde detector, geïntegreerd in de glijrail, en de verschillende draadloze apparaten, zoals de draadloze plafondrookmelder en de draadloze plafondtemperatuurmelder, alsmede de draadloze module naar de handmatige activeringstoets.

Dankzij het flexibele systeemontwerp kunnen maximaal zes draadloze apparaten worden aangesloten, zodat zelfs plafonds met unieke bouwkundige kenmerken kunnen worden uitgerust. Het FA GC 170 draadloze uitbreidingssysteem kan worden gebruikt met alle GEZE vastzetvoorzieningen en is getest conform DIN en 54-25. De lange acculevensduur van vijf jaar verlaagt de onderhoudskosten.