GEZE reorganiseert zijn website voor klanten en partners

GEZE richt zich op het onderhouden van een nauw contact met klanten en partners voor oplossingsgerichte projecten. Met een compleet nieuwe website wil het bedrijf informatie en diensten met betrekking tot deur-, raam- en veiligheidstechniek nog toegankelijker maken.

Uw ticket naar GEZE

GEZE opent deuren – niet alleen in gebouwen wereldwijd, maar ook voor klanten en partners. De lancering van de website van het bedrijf op www.geze.com/en richt zich op gebruikersvriendelijke bediening. Potentiële klanten profiteren van gespecialiseerde technische informatie, diensten en inspiratie.

De wereldwijde ontwikkelingen – vooral op digitaal gebied – nemen voortdurend toe. We zijn ook zeer tevreden met de voortdurende ontwikkeling van ons bedrijf en het bieden van nog meer toegevoegde waarde aan onze klanten. De nauwe samenwerking met onze klanten draagt hieraan bij. We staan dicht bij de markt en zijn behoeften, waardoor we oplossingen en diensten op maat kunnen ontwikkelen voor de lange termijn.

Andrea Alber, GEZE strategisch directeur

Overzicht van de wereld van GEZE

Welkom op onze nieuwe website, klik door en probeer onze zijbalk aan de rechterkant.

© GEZE GmbH

De nieuwe pagina structureert gedetailleerde informatie per productgroep en oplossing, inclusief concrete toepassingsvoorbeelden en diensten. Deze structuur wordt ondersteund door het ontwerp en de nieuwe vormen van technologie, zodat alle gebruikers snel en zonder uitgebreid zoeken kunnen vinden wat ze zoeken. De servicebalk en de productzoeker zijn vooral nuttige hulpmiddelen, omdat ze op elk moment toegang bieden tot het gewenste product. Gebruikers kunnen daar ook belangrijke directe toegangspunten vinden, bijvoorbeeld naar de GEZE-portalen, de zoekfunctie voor distributeurs of het downloadgedeelte.

Dankzij het gebruiksvriendelijke navigatieconcept brengt de nieuwe website gebruikers snel en intuïtief naar het gedeelte dat ze zoeken binnen de gebouwlevenscyclus:

  • Ontdek
  • Producten & oplossingen
  • Planning
  • Installatie
  • Services

Inspirerende oplossingen en expertise van A tot Z

Zo nodigt het gedeelte ‘Ontdek’ gebruikers uit om zich te verdiepen in verschillende onderwerpen en de wereld van GEZE te ontdekken. Ze hebben toegang tot aanvullende informatie uit een uitgebreide
kennisbank om hun begrip te verdiepen, bijvoorbeeld over onderwerpen als ‘Green Building’, ‘gebouwrenovatie’ of ‘raambeveiliging’. Daarnaast blijkt uit talrijke internationale referenties hoe de intelligente combinatie van slimme techniek en een ervaren coördinatie van veel verschillende productgroepen kan bijdragen om gebouwen om te vormen tot een echt aangename woonst.


Planners, verwerkers of eindgebruikers die bijvoorbeeld geïnteresseerd zijn in een specifieke deur- of raamtechniek, hebben direct toegang tot ideeën op maat in het gedeelte ‘Producten & oplossingen’. Architecten en planners vinden alle ondersteuning die GEZE te bieden heeft op het gebied van ‘Planning’ – van een bouwwerkinformatiemodel (BIM) en aanbestedingsteksten tot en met gespecialiseerde planningstrainingen.

Diensten om aan elke behoefte te voldoen

Naast seminaries die speciaal zijn ontwikkeld voor architecten en planners, biedt GEZE nog tal van andere trainingen. Trainingen op het gebied van producten en installatie bijvoorbeeld
brengen installatie-ingenieurs in contact met de verscheidenheid aan GEZE producten. Aangepaste after-sales servicepakketten garanderen bijvoorbeeld een betrouwbaar onderhoud of uitbreidingen, indien deze nodig zijn. Klanten en potentiële klanten zullen voortaan gemakkelijker en sneller toegang hebben tot alle diensten op de nieuwe GEZE website.

GEZE netwerken – voor leefbare gebouwen

Als specialist op het gebied van deur-, raam- en veiligheidstechniek is GEZE ook geïnteresseerd in het delen van zijn uitgebreide vakkennis. GEZE-specialisten ondersteunen klanten en partners
gedurende de gehele levenscyclus van het gebouw – van planning en bouw tot en met de after sales services. Dit creëert slimme netwerkgebouwen waar alles perfect functioneert – niet alleen de combinatie van automatische deur- en raamsystemen die worden aangestuurd door een gebouwautomatiseringssysteem, zoals de GEZE Cockpit. Ook de professionele samenwerking tussen de bij het project betrokken experts verloopt vlot.