GEZE voor de zesde keer onderscheiden als ‘topwerkgever’

GEZE, de in Leonberg gevestigde specialist op het gebied van deur-, raam- en veiligheidstechniek, is dit jaar opnieuw uitgeroepen tot een van de beste werkgevers van Duitsland. GEZE is voor de vijfde keer uitgeroepen tot topwerkgever. Het Top Employers Institute is de toonaangevende wereldwijde certificeringsorganisatie die voortreffelijke werkomstandigheden voor werknemers onderscheidt. Het instituut, dat meer dan 28 jaar geleden werd opgericht, selecteerde en onderscheidde meer dan 1600 topwerkgevers in 119 landen en regio's op vijf continenten.

Van personen in opleiding tot managers: GEZE richt zich op continue training

Het bieden van continue en verdere training aan medewerkers is een belangrijke factor bij het toekennen van de ‘Top Employer’-award.

Het bieden van continue en verdere training aan medewerkers is een belangrijke factor bij het toekennen van de ‘Top Employer’-award.

Continue en verdere training voor werknemers alsmede de omgeving die een bedrijf creëert om deze werknemers in staat te stellen hun volledige professionele en persoonlijke potentieel te ontwikkelen, zijn belangrijke factoren bij het toekennen van de ‘Top Employer’-onderscheiding. Sinem Turan, GEZE HR Manager voor Duitsland, zegt hierover het volgende: “De medewerkers van GEZE werken binnen een breed professioneel werkveld, variërend van traditionele technische beroepen tot aan software- en app-ontwikkeling, verkoop en commerciële gebieden. Daarom hebben we bij GEZE niet een specifieke standaardoplossing voor talentscouting en ontwikkeling van medewerkers. We ontwikkelen individuele plannen en definiëren gemeenschappelijke doelen voor continue en verdere training.” Dit is een effectieve aanpak die niet alleen tot uiting komt in het lage personeelsverloop van GEZE. Veel experts en managers van GEZE begonnen hun carrière bij het bedrijf, waarbij ze zich via een stage of een duale opleiding bij het bedrijf hebben aangesloten. Vlakke hiërarchieën, de mogelijkheid om verantwoordelijkheid te nemen, korte besluitvormingsprocedures en de internationale focus van het bedrijf creëren hiervoor ideale voorwaarden.

De medewerkers van GEZE werken binnen een breed professioneel werkveld, variërend van traditionele technische beroepen tot aan software- en app-ontwikkeling, verkoop en commerciële gebieden. Daarom hebben we bij GEZE niet een specifieke standaardoplossing voor talentscouting en ontwikkeling van medewerkers. We ontwikkelen individuele plannen en definiëren gemeenschappelijke doelen voor continue en verdere training.

Sinem Turan, GEZE HR Manager voor Duitsland

Creëren van een motiverende professionele omgeving

Meer dan 1600 topwerkgevers in 119 landen en regio's op vijf continenten werden dit jaar geselecteerd en onderscheiden.

Meer dan 1600 topwerkgevers in 119 landen en regio's op vijf continenten werden dit jaar geselecteerd en onderscheiden.

Bij GEZE worden medewerkers aangemoedigd om vroegtijdig verantwoordelijkheid te nemen en ontvangen ze meer dan alleen professionele en technische ondersteuning. GEZE biedt medewerkers ook hulp bij het vinden van een goede balans tussen werk en privé, met netwerkstations, home offices en een actieve ondersteuning wanneer werknemers voor hun kinderen of voor een familielid moeten zorgen. GEZE-werkstations bieden niet alleen moderne technologie en geavanceerde faciliteiten: flexibele indelingsmogelijkheden voor kantoren en werkplekken, maar ook groene ruimtes rondom het gebouw laten veel ruimte voor creativiteit en ontspanning.