GEZE ontvangt twee keurmerken: Top Employer Germany 2018 en FOCUS MONEY

GEZE is wederom verkozen tot een van de topwerkgevers in Duitsland. GEZE ontving het keurmerk voor de vijfde keer. Het bedrijfsmagazine FOCUS MONEY heeft GEZE ook uitgeroepen tot een van de werkgevers die de beste en meest zekere banen in Duitsland biedt.

Duurzame banen

Voor de meerderheid van (toekomstige) werknemers vandaag de dag staat een goede baan gelijk aan een zekere werkplek die alle kenmerken van een betrouwbare en voorspelbare toekomst in zich heeft. FOCUS MONEY onderzocht in welke sectoren en Duitse bedrijven banen met name veilig en duurzaam zijn. In de serie GERMANY TEST werden in een wetenschappelijk onderbouwd onderzoek de meest duurzame banen van Duitsland in kaart gebracht.

Feit na feit...

De resultaten van FOCUS zijn gebaseerd op een analyse van de consistentie van een bedrijf wat betreft de belangrijkste prestatie-indicatoren van een toename van werknemers, omzet en winst. Alle drie de criteria moesten cumulatief worden vervuld over een periode van vijf opeenvolgende jaren. Samen weerspiegelen de waarden de economische welvaart en daarmee de toekomstige zekerheid van de werkgelegenheid. De berekening omvat ook informatie over de vraag of een bedrijf wordt aanbevolen door zijn eigen werknemers en als een werkgever binnen de branche.

Wij zijn trots op beide awards. De criteria die in de beoordeling worden gebruikt, vullen elkaar aan en sluiten nauw aan op de waarden van ons familiebedrijf. Klantgerichtheid staat bij ons voorop. Dit is een van de pijlers van onze continue ontwikkeling en de organische groei van het bedrijf.

Brigitte Vöster-Alber, CEO

Auditingproces met hoge eisen

GEZE biedt uitdagende functies met veel verantwoordelijkheid. Foto: GEZE GmbH

GEZE biedt uitdagende functies met veel verantwoordelijkheid. © Karin Fiedler / GEZE GmbH

Het keurmerk Top Employer Germany certificeert alleen die bedrijven die hebben bewezen dat ze voldoen aan de hoogste normen op het gebied van hun personeelsbeheer en strategie. “Wij ondersteunen op individuele basis onze hoog opgeleide specialisten en leidinggevenden, waarbij we de nadruk leggen op vaardigheden die in de toekomst van belang zijn. Onze medewerkers staan garant voor onze innovatieve kracht en wij werken samen om nieuwe ontwikkelingen te realiseren. Alleen met hun ideeën en inzet konden we de afgelopen jaren succesvol de markt voor gebouwautomatisering betreden. We zijn pioniers op het gebied van de automatisering en netwerkaansluitingen van deuren en ramen in Smart Buildings,” aldus Chief Executive Officer Brigitte Vöster-Alber.

De resultaten van het uitgebreide auditproces door het Top Employers Institute laten een uitstekende werkomgeving zien: GEZE biedt uitdagende taken met veel ruimte om verantwoordelijkheid te nemen, interessante perspectieven en een breed opleidings- en studieprogramma in een innovatief en internationaal werkveld, gecombineerd met de voordelen van een middelgroot familiebedrijf. Dit omvat vlakke hiërarchieën en korte beslissingstrajecten, ontwikkelingsmogelijkheden, een bovengemiddelde prestatiegerelateerde beloning en bedrijfspensioenregeling, een goede balans tussen werk en privé en een open bedrijfscultuur.

Informatie over de kwaliteitskeurmerken:

Top Employer Germany en Focus Money:

het Top Employers Institute analyseert de toonaangevende werkgevers wereldwijd en onderzoekt welke onder hen uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, talent promoten op alle bedrijfsgebieden en voortdurend hun focus op werknemers ontwikkelen. Als onderdeel van het certificeringsproces zijn alle bedrijven onderworpen aan hetzelfde strenge auditingproces. Om de objectiviteit van het gehele certificeringsproces te garanderen, worden alle resultaten extra gecontroleerd door een groot auditkantoor.

De meest duurzame banen van Duitsland

In het FOCUSMONEY GERMANY TEST format werd het onderzoek uitgevoerd in samenwerking met Prof. Dr. med. Werner Sarges, expert in managementdiagnostiek. Het doel van de studie is om bedrijven transparanter en vergelijkbaar te maken. De belangrijkste prestatie-indicatoren van 5000 bedrijven in Duitsland met het hoogste aantal werknemers werden onderzocht. In totaal ontvingen 491 bedrijven uit 52 verschillende industrieën awards.