GEZE Digital Building Days 2022: virtuele, internationale beurs voor architecten, planners en de ambachtssector

Met de klanten persoonlijk van gedachten wisselen, luisteren naar hun uitdagingen tijdens het dagelijkse werk, hun wensen en behoeften, en oplossingen op maat daarvoor aanbieden – dat zijn traditioneel gezien de doelen van ons persoonlijk advies. Om dat ondanks alle afstand sinds het begin van de pandemie mogelijk te maken, heeft GEZE in het afgelopen jaar de GEZE Studio, een plaats voor professionele multimedia-bijdragen, scholingen en podiumdiscussies door branchedeskundigen opgestart. Van daaruit nodigt het bedrijf nu architecten, planners en de ambachtssector van 17 t/m 19 mei 2022 uit voor een digitale huisbeurs, de Digital Building Days.

Productpresentaties, montage-demo’s en een directe verbinding met de klant.

De deelnemers ontmoeten elkaar op een digitaal manifestatieplatform, waarop een virtuele beursstand met de belangrijkste productnieuwtjes en een representatief deel van het productassortiment is opgebouwd. Een kaderprogramma met een mix van live-voordrachten, discussieronden en montage-demo’s vullen het geheel aan. Opdat ook het persoonlijke contact niet tekortkomt, bieden de Digital Building Days naast deze live-streaming-functies en de toegang tot virtuele productwerelden ook veelzijdige communicatiemogelijkheden, waarmee de deelnemers contact met de GEZE-specialisten kunnen opnemen. 

Aanmelding voor de Digital Building Days (EN)

Dagelijks nieuwe klantenfocus – Zwaartepunt voor de ambachtssector op dag 1

Omdat verwerkers vaak andere uitdagingen en daarom ook andere zwaartepunten van interesse hebben dan architecten en planners, richt iedere beursdag de focus op een andere doelgroep. En omdat GEZE ook tal van klanten heeft in het niet-Duitstalige buitenland, worden de belangrijkste voordrachten en thema’s op de derde beursdag voor buitenlandse planners en ambachtslieden in de Engelse taal herhaald.

Er wordt begonnen met de ambachtssector in Duitsland: na de begroeting door Björn Kage, Managing Director Sales Germany, begint de presentatie van de nieuwe deurdranger TS 5000 SoftClose. Na een professionele voordracht over het thema brandveiligheid en een montage-demo over de TS 5000 ISM volgt de middagpauze. Deze kunnen de deelnemers voor een beursstandtour van de virtuele productwereld onder begeleiding gebruiken. Vanaf 13 uur gaat het verder met de presentatie van de GEZE Revo.PRIME tourniquet. Een montage-demo voor Revo.PRIME, een live deskundigendiscussie over het thema “specifieke toestemming per geval” alsmede een kijkje in de productie ronden de eerste beursdag af.
 

Tweede beursdag: architecten en planners in de focus

Voor planners uit Duitsland wordt het interessant op woensdag 18 mei. Na de opening met begroeting door Björn Kage, Managing Director Sales Germany, en een deskundigengesprek over het thema “Leefbare gebouwen van de toekomst” gaat het in de loop van de voormiddag om de kwaliteitsbewaking bij veiligheidsrelevante producten van GEZE. Bovendien wordt de deurdranger TS 5000 SoftClose gepresenteerd. Na de middagpauze volgt de productpresentatie van de GEZE Revo.PRIME tourniquet. Verdere thema’s tijdens de middag zijn de integrale planning met BIM-projecten en een live deskundigengesprek omtrent de risico’s van een “gebrekkige certificering”. De afsluiting van de dag wordt gevormd door een presentatie over het thema “Energie-efficiënt bouwen – met intelligente raamventilatie!”.