GEZE - Slimdrive SL Antrieb bei Children Science City, Dubai
Slimdrive SL
GEZE - Slimdrive SL Antrieb bei Children Science City, Dubai
Slimdrive SL

GEZE in het Midden-Oosten

Children Science City in Dubai is het eerste educatieve museum in de Verenigde Arabische Emiraten voor kinderen tussen 2 en 15 jaar oud, om de wereld spelenderwijs te onderzoeken en te ontdekken.

Deze "wetenschapsstad" is zo uitgedacht dat kinderen in gezinsverband of als schoolklas alles met elkaar "ontdekken". Het museum omvat enkele tentoonstellingen en programma's over toegepaste wetenschappen, natuur, ruimteonderzoek, het menselijk lichaam, lokale en internationale culturen, een "hoek voor kinderen jonger dan vijf jaar" en een planetarium. Daarnaast biedt Children Science City de kinderen dagelijks educatieve workshops. Een theater met 214 zitplaatsen zorgt daarnaast met verschillende voorstellingen voor het nodige amusement.

Dagelijks bezoeken honderden scholieren en volwassenen Children Science City. Met drie Slimdrive SL- schuifdeuraandrijvingen heeft GEZE bijgedragen aan dit fantastische project. Het gebouw, voorzien van vrolijke kleuren, geeft een uitnodigende indruk en de GEZE Slimdrive is voor deze vorm van architectuur de perfecte partner.