Start van DHBW studies 2018: Stap door de deur van GEZE op weg naar een succesvolle carrière met een toekomst

kies voor een duaal studieprogramma met GEZE en combineer uw studie met praktijkervaring. Vul aan wat u in de collegezaal hebt geleerd met praktische en leuke onderwerpen. U kunt helpen uw eigen toekomst gestalte te geven met uitstekende vooruitzichten. Vandaag verwelkomen we twaalf nieuwe Cooperative State University (DHBW) studenten die deelnemen aan zeven studieprogramma's.

De twaalf nieuwe studenten van de Cooperative State University (DHBW) op het interactieve introductieprogramma. Foto: GEZE GmbH

Het begin van een succesvolle toekomst: studie en praktijkervaring in één. De twaalf nieuwe studenten van de Cooperative State University (DHBW) op het interactieve introductieprogramma.

Een warm welkom

Zij zijn inmiddels in het bezit van hun certificaten van het hoger onderwijs en beschikken over een rijkdom aan ideeën. Maar dit studieprogramma beperkt zich niet tot de collegezaal - waarschijnlijk houden de praktische aspecten ervan het grootste voordeel in. Studenten die deelnemen aan het duaal studieprogramma kunnen onbeperkt praktijkervaring opdoen. GEZE wil voor zijn twaalf nieuwe Cooperative State University (DHBW) studenten een moderne, toekomstbestendige werkgever zijn in een state-of-the-art omgeving en volledige ondersteuning bieden om de opleiding met succes af te ronden en verdere ontwikkelingsmogelijkheden mogelijk te maken.

De toekomst is ‘slim’

Als een van 's werelds meest succesvolle en innovatieve leveranciers van producten en systemen op het gebied van automatisering, digitalisering en netwerken van deuren en ramen, biedt GEZE een aantal carrièrepaden. We werken aan toekomstige projecten, zoals Smart Buildings, en omarmen dus veel verschillende en internationale werkterreinen waarvoor we toekomstgerichte opleidingen aanbieden.

Studieprogramma’s voor een gedeelde toekomst

Nog nooit hebben zoveel slimme en gemotiveerde geesten een praktijkgericht bacheloropleiding in zeven disciplines met ons opgestart. We hebben een gemeenschappelijk doel om van gebouwen een betere plek te maken om te wonen.

 • Business informatics
 • International Business
 • Mechatronica
 • Industrial Engineering
 • Engineering
 • Electrical Engineering 
 • Digital Business Management

Onze enthousiaste en toegewijde DHBW studenten voelen zich bij ons thuis, zijn geëngageerd en enthousiast, en streven naar optimale resultaten. Wij kunnen daarbij helpen.

Wat wij onze DHBW studenten bieden:

 • Baanbrekende, spannende en verantwoordelijke projecten
 • Opdrachten in ‘ideale’ toepassingsgebieden - waar dat maar mogelijk is
 • Stimuleren van speciale vaardigheden
 • Aanvullende gerichte ondersteuning in de kerncompetenties en specialistische competenties

Kies uw richting

GEZE opent vele deuren voor zijn studenten en laat hen vervolgens hun eigen pad volgen. Wij werven graag specialisten en managers uit onze eigen gelederen en richten ons op onze verdere trainingsprogramma's. De mogelijkheden die wij bieden zijn beproefd door het grote aantal managers die hun carrière bij GEZE begonnen als DHBW student. 

Ontdek meer over een carrière bij GEZE

Wat spreekt u aan bij GEZE?

Till Hassel, SAP-consultant, foto: GEZE GmbH

© GEZE GmbH

“Het internationale bedrijfsklimaat bij GEZE maakt de werkdag interessant en gevarieerd, en daar hou ik van. Naast het werken aan spannende projecten hier in Duitsland, ben ik belast met de ondersteuning van een project bij de dochteronderneming in Singapore, waarvoor ik twee maanden op locatie mag werken. Mijn verwachtingen werden overtroffen.” Till Hassel behaalde in 2017 zijn Bachelor in Business Informatics en is nu SAP-consultant.

Anna Zündel, DHBW student mechatronica, 2e jaar, foto: GEZE GmbH

Foto: GEZE GmbH

“Ik werk altijd graag bij GEZE tijdens de praktijkfasen. Het is een grote verandering om na de universiteitsperiode terug te keren naar zo'n comfortabele werkomgeving. Een van mijn belangrijkste verwachtingen van GEZE was dat ik tijdens mijn studie ondersteund zou worden en dat ik veel praktijkervaring zou kunnen opdoen. Die verwachting werd voor 100% ingelost. Wat ik hier leer is de theoretische inhoud van mijn universitaire opleiding echt in praktijk te brengen,” verklaart Anna Zündel, 2e-jaars DHBW-student mechatronica. 

Onze mensen vormen onze belangrijkste troef

Ons familiebedrijf richt zich op mensen en hun persoonlijkheid, en daarom promoten we de individuele sterke punten van onze studenten met geavanceerde werkplekken en mediatechnologie, die flexibel werken mogelijk maken. Hierdoor kunnen teams snel en eenvoudig worden samengesteld die op elkaar kunnen inspelen!

De GEZE Community

De GEZE opleidingsgemeenschap is het digitale sociale netwerk dat van meet af aan onmisbaar is voor DHBW studenten, personen in opleiding en trainees. Het platform dient niet alleen om elkaar sneller te leren kennen, netwerken en elkaar te ondersteunen, het biedt ook alle relevante trainingsinformatie en wordt beheerd en bijgewerkt door iedereen in de ‘community’.