Stage bij GEZE: een sprong in de toekomst

Bij GEZE spelen innovatie en het perspectief van een leefbare toekomst een cruciale rol. Dit vereist dat slimme, creatieve mensen onderling en met ons gaan samenwerken met als doel leefbare gebouwen te creëren. Daarom zijn we bijzonder verheugd om dit jaar zestien nieuwe personen in opleiding bij GEZE te mogen verwelkomen.

Aan de slag! De start van een GEZE stageplaats

In september beginnen zestien personen in opleiding hun professionele toekomst bij GEZE op het gebied van informatietechnologie, industriële mechanica, mechatronica en machine- en apparatuurbediening.

Waarom kozen ze nu precies voor een stageplaats bij GEZE? Er zijn enkele goede redenen om dit te doen:

“Ik wilde absoluut iets technisch doen en ik ontdekte GEZE tijdens een voorlichtingssessie. Ik heb me wat verdiept in het bedrijf en vond het heel interessant”, verklaart een potentiële mechatronicatechnicus op de eerste dag van zijn opleiding bij GEZE.

“GEZE is een betrouwbare werkgever die precies het soort werk doet waar ik in geïnteresseerd ben”, aldus een andere persoon in opleiding.<br/>  

Groesfoto van de personen in opleiding op het hoofdkwartier van Leonberg.

Duaal-onderwijs bij GEZE biedt vele voordelen:

 • Hoge mate van praktische oriëntatie: 70% van de leertijd wordt in de fabriek doorgebracht
 • Een veelzijdig stageplan met veel teamwerk en spannende projecten
 • Ondersteuning van getrainde instructeurs en mentoren (2e- of 3e-jaars leerlingen)
 • Gerichte ondersteuning voor kerncompetenties, specialistische vaardigheden en individuele capaciteiten
 • Veel opleidingsmogelijkheden en vrije middagen om te studeren
 • Moderne werkplekken en media-apparatuur in flexibel in te delen ruimtes
 • Internationale uitwisselingen met onze 32 wereldwijde dochterondernemingen

En het beste is dat wij het voor onze personen in opleiding over het algemeen mogelijk maken om rechtstreeks tot de beroepsbevolking toe te treden.

Wat onze nieuwe leerlingen aan het begin van hun stage zeggen:

“Mijn eerste indrukken zijn zeer positief, omdat ik al veel van mijn collega's heb kunnen ontmoeten, en er is een prettig contact tussen leerlingen en leraren.”

“Heel positief! Er werden veel dingen aan ons uitgelegd en op al onze vragen werd ingegaan. Ik kijk uit naar positieve ervaringen op het gebied van samenwerken, werkplezier en een geslaagde stageplaats.”

Wij kunnen daarop maar een ding zeggen: welkom bij GEZE!

Positieve vooruitzichten voor personen in opleiding

Langetermijnperspectieven zijn belangrijk voor het behoud van een hoge mate van motivatie en het vermogen om te innoveren. Daarom bieden wij onze stagiairs perspectieven voor ontwikkeling en werkgelegenheid in de toekomst. Dit betekent dat zij kunnen rekenen op een veilige werkomgeving die gekenmerkt wordt door openheid, flexibele werktijden, moderne werkruimtes en goede beroepskansen, aangezien het aantal werknemers bij GEZE gestaag is toegenomen, zelfs in periodes dat het economisch minder ging. Wereldwijd werken er meer dan 3.200 mensen voor ons. Dit betekent dat onze nieuwe leerlingen niet alleen baanzekerheid hebben, maar ook met veel nieuwe collega's over de hele wereld zullen kunnen kennismaken.

Individuele opleidingsmogelijkheden bij aanvang van een dienstverband

De stage is succesvol afgesloten en de persoon in opleiding maakt zich klaar voor het beroepsleven – wat daarna? Na afloop van een stage biedt een programma voor beroepsontwikkeling geïnteresseerde werknemers de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en te kwalificeren, als

 • Specialist
 • Vakman
 • Technicus
 • Bachelor
 • Master

Het spreekt voor zich dat wij onze medewerkers ondersteunen en aanmoedigen in hun individuele professionele ontwikkeling. Zo nemen wij bijvoorbeeld een deel van de kosten voor beroepsopleidingsactiviteiten voor onze rekening of maken wij het voor onze werknemers mogelijk om persoonlijke training te krijgen door opleidingsverlof of onbetaald verlof voor deze doeleinden of een werktijdverkorting aan te vragen.

Als dit iets voor u is, leer dan hier meer over hoe wij bij GEZE werken:

Kom meer te weten

Start uw carrière bij GEZE! Hier vindt u onze huidige vacatures:

Kom meer te weten