Nieuwe THZ N4 en THZ Comfort N4 trappenhuiscentrales van GEZE

GEZE heeft zijn THZ N4 en THZ Comfort N4 trappenhuiscentrales volledig verbeterd: met een sterkere voeding kunnen deze centrales nu een andere raamaandrijving voeden. Bovendien zijn beide modellen nu uitgerust met een interface naar de GEZE ST220 service terminal, die de inbedrijfstelling en het onderhoud vergemakkelijkt en versnelt. Een nieuwe verbinder maakt het eenvoudiger om de motorleiding aan te sluiten.

Rookafvoer en ventilatie in één enkele unit

GEZE-oplossingen zorgen voor veiligheid in het geval dat alleen rookafvoer nodig is volgens de gebouwvoorschriften, zoals in trappenhuizen, maar ze voldoen ook aan strengere rook- en warmteafvoereisen. Dankzij hun gereduceerde afmetingen passen de geoptimaliseerde THZ N4 en THZ Comfort N4 onopvallend in nauwe trappenhuizen. Hun geïntegreerde ventilatiefuncties maken optimale ventilatie mogelijk. De uitgangsstroom van 4,5 amp is voldoende voor het bedienen van max. 4 raamaandrijvingen, zoals de GEZE Slimchain kettingaandrijving.

Meer over rook- en warmteafvoer

Eenvoudig te installeren en onderhouden

Een nieuwe verbinder voor de motorleiding maakt bedraden veel makkelijker: hendel open, verbindingsstuk erin, hendel gesloten. Via de ST220-interface worden modellen op eenvoudige wijze in gebruik genomen en onderhouden – parameters, in bedrijf-statussen en storingsmeldingen worden in normale tekst weergegeven. Met gebruik van de meldcontacten kunnen signalen bijvoorbeeld ook aan het gebouwbeheersysteem verzonden worden. Wind- of regensensoren kunnen worden aangesloten op de besturingseenheden zonder extra modules te gebruiken – zo sluiten ramen op betrouwbaar wijze, zelfs in het geval van regen of sterke wind.