M&T product van het jaar 2018: GEZE sensoren voor raambeveiliging

In de lezerskeuze van ‘M&T Product of the Year’, het bedrijfsmagazine van M&T Metallhandwerk, kregen de GEZE sensoren voor raambeveiliging de meeste stemmen in de categorie ‘Locking/security technology and door fittings’ (vergrendelings-/beveiligingstechniek en deurbeslag).

Prijswinnaar: GEZE sensoren voor raambeveiliging

Vertegenwoordigers van GEZE namen de ‘M&T Product of the Year 2018’ award voor de sensoren van het GEZE raambeveiligingssysteem in ontvangst

Gabi Bauer, hoofd International Marketing, Holger Konzmann, directeur GEZE Solutions & Export Business, en Sebastian Krannich, Business Solutions Manager, hebben de prijs namens GEZE uit handen van vertegenwoordigers van M&T Metallhandwerk ontvangen. Foto: M&T © M&T

“We zijn blij dat de GEZE sensoren voor raambeveiliging voortaan het label 'M&T Product of the Year 2018' dragen. Nog meer gezien het feit dat de metaalverwerkende installatiebedrijven, en dus de gebruikers zelf, bepalen wie de onderscheiding verdient.”

Marketing Manager Gabi Bauer

Automatische ramen met nog meer veiligheid

GEZE sensoren voor raambeveiliging zorgen voor een grotere veiligheid voor automatische ramen in de KNX-gebouwbus. Afzonderlijke of aangesloten aandrijvingen kunnen op vrijwel elk type raam worden bevestigd. Het compacte en verfijnde ontwerp van de TOF/spot-sensor zorgt ervoor dat de ramen naar binnen kunnen worden geopend dankzij de te integreren plekken. Metaalbewerkers profiteren van een gecertificeerd compleet systeem met sensoren, een besturingseenheid en een aandrijving. De GEZE sensoren voor raambeveiliging maken ook indruk door hun eenvoudige installatie en inbedrijfstelling waarbij geen software, configuratie of pre-assemblage nodig is.

Label Magazine M&T Metallhandwerk

Metaalbedrijven stemmen voor de sensoren van het GEZE raambeveiligingssysteem. Foto: M&T

Tussen 1 december 2017 en 31 januari 2018 konden lezers crossmediaal uit 17 innovatieve producten in vijf categorieën stemmen op het M&T Product of the Year. Tegen de tijd dat de stemming werd afgesloten, hadden meer dan 1.500 lezers de winnende producten in de vijf categorieën gekozen. Deze producten zullen in toekomstige uitgaven van M&T Metallhandwerk en online worden aangeboden.