Leer GEZE-producten online kennen: tijdens de digitale vakbeurspresentatie worden innovatieve technologieën gepresenteerd

GEZE staat voor slimme technische oplossingen voor deuren, ramen en gebouwveiligheid: met een digitale vakbeursstand toont het bedrijf zijn innovatieve kracht onder uitdagende omstandigheden. Partners, klanten en geïnteresseerden van GEZE kunnen hier interactief meer te weten komen over de belangrijkste productinnovaties. Als aanvulling op de fysieke seminars, die binnenkort weer zullen plaatsvinden in overeenstemming met de hygiënemaatregelen, blijft GEZE online workshops aanbieden voor verwerkers en dealers.

Op de interactieve vakbeursstand is alle informatie verkrijgbaar over nieuwe doordachte producten

Als u de GEZE-producthoogtepunten snel en op compacte wijze wilt leren kennen, kunt u klikken op de overeenkomstige positie in de stand, direct via het standoverzicht. GEZE presenteert de respectieve hoogtepunten van raam- en deurtechniek, schuifdeurbeslagsystemen, veiligheids- en gebouwbeheertechniek. Door te klikken op de desbetreffende info-knop op de product- en informatieborden wordt de gebruiker geleid naar een specifieke productpagina met andere kenmerken, download-toegang tot productbladen en korte productvideo’s.

Wij hebben natuurlijk geen rechtstreeks gesprek met de klanten, maar GEZE had reeds een grote verscheidenheid aan kanalen opgezet om contact op te nemen met partners en klanten in de hele wereld, voordat sociale distantiëring noodzakelijk werd. De middelen die wij investeerden in het opbouwen van het digitale communicatieaanbod waren dit dubbel en dwars waard. Wij waren bijvoorbeeld in staat om onze communicatie en grote delen van de verkoop heel eenvoudig aan de nieuwe normen aan te passen.

Christian Schulze Dieckhoff, hoofd van Verkoop Duitsland / Luxemburg bij GEZE

Ruimtes leefbaarder maken met intelligente raamoplossingen

In 2020 wordt door GEZE speciale aandacht besteed aan intelligente raamoplossingen die kunnen voldoen aan de behoefte aan natuurlijke ventilatie en daglicht in individuele oplossingen of in het hele gebouw. Grote ramen verhogen de kwaliteit van het verblijf in residentiële en bedrijfsgebouwen aanzienlijk, maar vanwege hun afmetingen zijn er specificaties voor de openings- en veiligheidstechniek: GEZE presenteert de intelligente aandrijving F 1200+, waarmee veiligheids- en ventilatietechniek gecombineerd kunnen worden. Met GEZE NatVent kunnen de voordelen van natuurlijke ventilatie en automatische besturingen worden uitgebreid tot volledige gebouwen of gebouweenheden en worden geïntegreerd in de centrale gebouwaansturingen. 

Meer over GEZE-raamsystemen

Meer over GEZE-gebouwautomatisering

Naar de digitale beurs