Ruiterevenement van wereldklasse: GEZE sponsort de 2018 German Masters

De internationale ruiterelite kwam dit weekend in Stuttgart samen. Tijdens het 34e German Masters toernooi won Steve Guerdat de zeer prestigieuze ‘GEZE GmbH Prize’. De springcompetitie, van oudsher gesponsord door GEZE, vond opnieuw plaats op de zaterdag van het toernooi.

‘Winnaarsjas’ voor een wereldster

Het winnende paard Venard de Cerisy

Het winnende paard Venard de Cerisy maakte het echt spannend op de German Masters 2018. © GEZE GmbH

Twee grote talenten, Steve Guerdat in het zadel van Venard de Cerisy, wonnen de uitdagende Categorie 5 springcompetitie over twee rondes. De Zwitserse ruiter is een Olympisch kampioen, staat bovenaan de World Cup ranking en is momenteel de nummer 2 in de internationale ranking. Hij versloeg de even snelle Duitser, Christian Kukuk met zijn paard Lacasino, met een snelle ronde in de barrage. De Belg Jos Verlooy kwam op de derde plaats met zijn paard Oaks Redwood. GEZE feliciteert hen van harte!

Alle drie de paren, paarden en ruiters legden het springparcours zonder fouten af. De favorieten volgden elkaar op slechts enkele honderdsten van een seconde. De tijden lagen ongelooflijk dicht bij elkaar:

  • 1e plaats: Steve Guerdat op 38,08 seconde
  • 2e plaats: Christian Kukuk op 38,94 seconde
  • 3e plaats: Jos Verlooy op 39,35 seconde

43 paren paarden en ruiters maakten zich op voor de GEZE wedstrijd, waarvan twaalf de finale haalden. 

Een supersnelle beslissing

Felicitaties aan een paar van wereldklasse

Het winnende paard Venard de Cerisy - beschermd en na al zijn inspanningen gehuld in de winnaarsjas in GEZE kleuren. Sandra Alber feliciteert Steve Guerdat met de ‘GEZE GmbH Prize’. © GEZE GmbH

Inspirerend talent en verbinding

Zoals u ziet, is een renner niet alleen aangewezen op een getalenteerd paard in topvorm, maar heeft hij ook een klein beetje geluk nodig. Toeschouwers werden getrakteerd op een spannende wedstrijd en konden de speciale band tussen paarden en hun ruiters van dichtbij aanschouwen; deze unieke verbinding, die resulteert in indrukwekkende prestaties, is gebaseerd op passie, moed, vastberadenheid, vertrouwen en communicatie.

Sterke verbindingen met GEZE

Paardensport op topniveau. Foto: GEZE GmbH

Spannend: honderdsten van een seconde scheidden de favorieten. © GEZE GmbH

Voor ons is verbinding ook de sleutel tot succes. We verbinden alle partijen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van een gebouw of project binnen één efficiënt netwerk, gedurende de gehele levenscyclus van een gebouw - en dat is lang niet alles. Onze professionele vaardigheden, ons vermogen om nieuwe ontwikkelingen te realiseren alsmede onze uitgebreide expertise op het gebied van deuren en ramen leiden tot uitstekende resultaten voor onze klanten.

Zichtbare betrokkenheid bij de ruitersport

Op de tribunes, op TV, of op online media: wie zich hiervan nog niet bewust was, kon onze betrokkenheid bij en relatie met de ruitersport terugzien in het ontwerp van de Schleyer Hall. De toeschouwers hadden ook de kans om een volledig nieuw soort comfort op het gebied van deuren te ervaren, met de nieuwe veelbekroonde GEZE ActiveStop deurdemping.    

Kom meer te weten over de GEZE ActiveStop