GEZE richt nieuwe dochteronderneming op in Korea

Per 1 december 2018 is GEZE vertegenwoordigd door een dochteronderneming in Korea. Met de oprichting van onze 28e wereldwijde vestiging kunnen we voortaan onze diensten als specialist op het gebied van deur-, raam- en veiligheidstechniek aanbieden aan onze klanten op het Koreaanse schiereiland – van de eerste planning tot aan de after-sales services.

Startpunt van de 28e dochter

General Manager Yunhuei Hur van GEZE Korea Ltd.

© GEZE GmbH

GEZE Korea Ltd. is gevestigd dichtbij de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoel. Van daaruit bedient een team onder leiding van General Manager Yunhuei Hur klanten en partners, zoals architecten en verwerkers.

Meer dan tien jaar ervaring

GEZE werkt al meer dan tien jaar samen met dealers en distributeurs in het land en beschikt over een schat aan ervaring met de Koreaanse markt en zijn specifieke eisen – bijvoorbeeld op het gebied van automatische deursystemen. GEZE-oplossingen zoals automatische schuifdeuren of draaideuren zijn gebruikt in tal van lokale projecten, waaronder in grote hotelketens of winkelcentra.

Voor mij is het een eer om met mijn meer dan 20-jarige ervaring binnen de branche GEZE in Korea te ondersteunen. Voor onze klanten is het onderwerp “veiligheid” van cruciaal belang. Wij zijn er als team trots op onze klanten optimale service en ondersteuning te bieden en hen naar beste vermogen te ondersteunen met onze expertise, producten en diensten.

Yunhuei Hur, General Manager van GEZE Korea Ltd.

GEZE groeit wereldwijd

Inhuldiging in Seoul

© GEZE GmbH

Een internationale focus en organische groei behoren sinds jaar en dag tot onze belangrijkste doelen. Onze nabijheid tot verschillende markten biedt klanten wereldwijd voordelen met hoogwaardige producten, systemen en diensten die voldoen aan hun specifieke lokale behoeften. GEZE experts over de hele wereld combineren industriële ervaring met professionele expertise, waardoor ze een grote verscheidenheid aan verschillende bouwverwachtingen aankunnen. Daarnaast creëren ze efficiënte netwerken tussen iedereen die betrokken is bij de bouw, en bieden zodoende inspiratie voor nieuwe ideeën. “De Aziatische markt is van groot belang voor GEZE. De snel groeiende steden en de toenemende eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid bieden ons grote kansen. Naast onze sterke thuismarkt investeren we ook in verschillende Aziatische regio's,” aldus Tomislav Jagar, GEZE Sales Manager.

Inhuldigingsceremonie in Seoul

De officiële inhuldiging van onze nieuwe dochteronderneming in Korea vond eind februari plaats. Er waren talrijke VIP-gasten evenals lokale vertegenwoordigers van de pers aanwezig.

Ons doel is om onze klanten wereldwijd te ondersteunen gedurende de gehele levenscyclus van het gebouw, zowel in projectwerk en ontwikkeling als in de after-sales service. Daarnaast is het belangrijk dat we snel en betrouwbaar op locatie werken om aan hun behoeften te kunnen voldoen.

Tomislav Jagar, GEZE Sales Manager