GEZE op de Security vakbeurs in Essen Bezoek ons van 25 - 28 september 2018

Veiliger met een netwerkoplossing. Made by GEZE. Hoe kunnen gebouwen veiliger, comfortabeler, efficiënter, economisch en duurzaam worden geëxploiteerd? Met het nieuwe innovatieve GEZE systeem voor gebouwautomatisering: GEZE Cockpit is het eerste slimme deur-, raam- en veiligheidssysteem. De bezoekers zullen ook onder de indruk zijn van het extra voordeel van de draadloze uitbreidingsuitrusting voor vastzetvoorzieningen op brandbeveiligingsdeuren. Dit product is al een winnaar! De zelfvergrendelende paniekklapdeuren en de vele voordelen van het ‘onzichtbare’ besturingssysteem zullen zeker indruk maken op beursbezoekers.

Verhoogde veiligheid dankzij slimme netwerken

Gebouwen worden veiliger, wanneer producten uit verschillende productgroepen optimaal communiceren binnen het gebouw. GEZE Cockpit is het eerste slimme deur-, raam- en veiligheidssysteem. Hierdoor kunnen GEZE producten slim op elkaar worden aangesloten en centraal worden gevisualiseerd, bewaakt en bestuurd. GEZE Cockpit maakt het voor het eerst mogelijk om de volledige intelligentie van GEZE producten – inclusief alle beschikbare bedieningsopties en statusinformatie – te integreren binnen het gebouwautomatiseringssysteem: voor volledig nieuwe opties in Smart Buildings. GEZE Cockpit kan als onafhankelijk systeem worden ingezet of geïntegreerd binnen een hoger geclassificeerde gebouwbeheertechniek.

Meer informatie over GEZE Cockpit

Uitbreiding van GEZE vastzetvoorzieningen ‘op afstand’: dat kan met de FA GC 170 draadloze uitbreiding

FA GC 170 draadloze uitbreiding

De GEZE FA GC 170 draadloze uitbreiding vervangt kabelverbindingen door draadloze oplossingen.

De serie vastzetvoorzieningen is met een heel speciale uitbreiding voor branddeuren nu nog veiliger, handiger en discreet. De GEZE FA GC 170 draadloze uitbreiding vervangt kabelverbindingen door draadloze oplossingen. De componenten van de draadloze uitbreidingskit kunnen eenvoudig via een draadloze module op bestaande systemen worden aangesloten. FA GC 170 is daardoor ook een welkome oplossing voor montage achteraf. Nieuw en voortreffelijk: de draadloze GEZE uitbreiding werd bekroond tijdens de uitreiking van de ICONIC AWARDS 2018: Innovative Architecture.