GEZE MSW Comfort ontvangt de felbegeerde Iconic Award 2020

GEZE werd dit jaar bekroond met een ‘Best of Best’ Iconic Award in de categorie Wall, Floor, Ceiling voor het ontwerp en de functionaliteit van de automatische vloervergrendeling MSW Comfort. De Iconic Awards: Innovative Interior zijn enkele van de meest gewilde onderscheidingen op het gebied van interieur en interieurarchitectuur. Deze worden elk jaar uitgereikt door de German Design Council.

In 2019, de jury van de Iconic Awards: Innovative Interior beoordeelde meer dan 500 projecten die waren ingezonden. De MSW Comfort vloervergrendeling maakte indruk op onafhankelijke eigenaars en experts op het gebied van design, detailhandel en media, en was één van in totaal 30 deelnemers die meedongen naar een award. “We zijn blij dat we de ‘Best of Best’ Iconic Award hebben gewonnen. De award geniet een wereldwijde reputatie en toont aan dat MSW Comfort een van de meest relevante ontwikkelingen op het gebied van design is,” aldus Gabi Bauer, International Marketing Manager bij GEZE GmbH.

Plechtige presentatie van de prijs

Property consultant Timothy Winkelhag bij de prijsuitreiking van de ICONIC AWARDS 2020: Innovative Interior voor MSW Comfort in Keulen

Property consultant Timothy Winkelhag bij de prijsuitreiking van de ICONIC AWARDS 2020: Innovative Interior voor MSW Comfort in Keulen

Op 12 januari 2020 ontving onze objectconsultant Timothy Winkelhag de ICONIC AWARD 2020: Innovatief interieur "Best-of-Best" voor onze MSW Comfort in de categorie "Wall, Floor, Ceiling" aan de Kölnischer Kunstverein.

We zijn blij dat we de ‘Best of Best’ Iconic Award hebben gewonnen. De award geniet een wereldwijde reputatie en toont aan dat MSW Comfort een van de meest relevante ontwikkelingen op het gebied van design is.

Gabi Bauer, International Marketing Manager voor GEZE GmbH

Helder, consistent ontwerp voor grote visuele verwachtingen

MSW comfort 100% glazen eenheid gesloten

MSW comfort 100% glazen eenheid gesloten © Jürgen Biniasch / GEZE GmbH

Grote en mobiele glazen schuifwandsystemen zijn ideaal voor het ontwerpen van hoogwaardige winkel- en kantoorruimten. De MSW volledig glazen systemen passen perfect in moderne ruimtelijke en winkelontwerpen. Het heldere ontwerp benadrukt de architectuur in moderne gebouwen met een grote uitstraling. GEZE ontwikkelde de MSW comfort-vergrendeling voor een eenvoudige, veilige montage en demontage van winkel- en gebouwvoorzijden.

Gebruiksvriendelijk en ergonomisch

De MSW Comfort is een automatische vergrendeling van de bodemplaat die eenvoudig wordt geactiveerd door de schuifpanelen te bewegen, en vergrendelt en ontgrendelt deze veilig op de vloer. De bediening is uiterst eenvoudig en kost weinig moeite. Dankzij de integratie in het onderste profiel, zijn er geen bedieningselementen zichtbaar wanneer de installatievoorzijden gesloten zijn. Het nieuwe vergrendelingsconcept van GEZE wordt gekenmerkt door een helder en consistent ontwerp. In lineaire en licht gesegmenteerde winkelvoorzijden zijn aan de voorzijde van de schuifwand geen vergrendelingselementen zichtbaar. Dit vermindert ook het risico dat er met het vergrendelingsmechanisme van buitenaf wordt geknoeid en dat gestapelde panelen de jaloezieën beschadigen.