GEZE breidt zijn portfolio uit met Edora

GEZE heeft zijn productportfolio draaideuren in vele opzichten uitgebreid. Dit productportfolio biedt nu de optimale oplossing voor elk gebouwtype en voor alle toegangssituaties. Draaideuren van GEZE worden voor elk project afzonderlijk aangepast en speciaal vervaardigd volgens de specificaties van de klant.

De entree is het visitekaartje van het gebouw en dus van de onderneming. Een positieve visuele indruk wordt bevestigd door een foutloze werking van het deursysteem in elke situatie, bijvoorbeeld bij een groot aantal toegangen. De draaideuren van GEZE voldoen aan deze eisen en maken indruk op bouwinvesteerders en -planners, evenals eigenaars en gebruikers.

GEZE breidt zijn portfolio uit met Edora

Nieuwe oplossingen op het gebied van draaideuren © GEZE GmbH

De nieuwe draaideuren zijn ontwikkeld in zeer nauwe samenwerking tussen GEZE en Edora. GEZE heeft haar eigen portefeuille uitgebreid via haar meerderheidsbelang in de in Ankara gevestigde onderneming Edora. Edora Otomatik Kapı Sistemleri San. TIC.A.Ş. is een gerenommeerde fabrikant van draaideuren, automatische schuifdeuren en hermetische deuren. Het Turkse bedrijf is al vele jaren een betrouwbare leverancier en beide bedrijven hebben in de loop van de tijd een stabiel en betrouwbaar partnerschap opgebouwd. Op basis hiervan hebben GEZE en Edora met succes een aantal projecten afgerond met betrekking tot automatische deuroplossingen in Turkije en het Midden-Oosten.

Sinds begin augustus is de gezamenlijk ontwikkelde portefeuille via drie speciale modellen beschikbaar op geselecteerde markten. Het TSA 395 deurmodel heeft een zeer krachtige aandrijving en kan worden gebruikt tot een diameter van 6000 mm. De TSA 395 Multi variant heeft ook een geïntegreerde schuifdeur (ECdrive) met dubbele vleugels, waardoor multifunctioneel gebruik mogelijk is. Het TSA 355 basismodel kenmerkt zich door een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding en maakt het portfolio compleet.

Draaideuren bieden een goede bescherming tegen energieverlies en tocht, zowel geopend als gesloten. Door tocht bij de entree te elimineren, kan de directe omgeving voor commerciële doeleinden worden gebruikt, terwijl geluid, stof en vuil buiten de deur worden gehouden. De duidelijke ruimtelijke scheiding tussen binnen en buiten, evenals de energiebesparing, bieden aanzienlijke kostenvoordelen en maken het gebruik van draaideuren nog voordeliger.

Meer informatie over GEZE draaideuren