De run for life – sponsoring met het GEZE Team op de “Ditzinger Lebenslauf 2019”

Sportevenement, familiefeest en betrokkenheid bij anderen. De “Ditzinger Lebenslauf” combineert hardlopen met het verzamelen van geld voor mensen die lijden aan cystische fibrose. Het team van GEZE was dit jaar weer een van de grootste deelnemersgroepen. 106 hardloopliefhebbers van GEZE en hun families “renden” 1.715 kilometer en haalden 4.500 euro op. Iedereen vond er plezier in om zich in te spannen voor een goede zaak, elkaar buiten het werk om te ontmoeten en nog beter te leren kennen.

Voor de goede zaak: hardlopen en elkaar buiten het werk om beter leren kennen

Het team van GEZE haalde exact 4.288 euro op. Het is een erekwestie dat het familiebedrijf het bedrag dan altijd naar boven afrondt. Het voorjaarsweer op deze eerste zondag in april was ook mooi. Velen kwamen met de hele familie en sloten zich de hele dag door actief aan bij één van de GEZE groepen om te hardlopen. De charity running event was ook een geweldige gelegenheid voor de collega's van de dochteronderneming GEZE in Servië om hun collega's in dit land beter te leren kennen.

Een van de GEZE teams op de “Ditzinger Lebenslauf”: hardlopen zoals u wilt met de hele familie - voor donaties om de behandelingsopties voor patiënten met cystische fibrose te verbeteren en zo hun levensverwachting te verhogen. Foto: GEZE GmbH

Het is gemakkelijk om een duurloop te doen en ondertussen aangename gesprekken met collega's uit andere gebieden en hun families te voeren. Het leuke is dat je zowel recreatief als sportief kunt lopen - er is voor elk wat wils en niemand loopt alleen. Wij houden vooral van lopen omdat wij weten dat onze donatie in goede handen terechtkomt.

Yvonne Sommerer, productmanager

Alleen de kilometers tellen

Snelheid is dus geen criterium, het is belangrijk dat er letterlijk kilometers worden gewandeld of gelopen voor het leven van de patiënten. Elke kilometer wordt omgezet in een donatie. Met een totaal aantal kilometers van 63.578 kilometer, die werd afgelegd door 4.727 hardlopers, kunnen de onderzoeks- en therapiemogelijkheden van de sluipende metabole ziekte cystische fibrose verder worden ontwikkeld.

De “Ditzinger Lebenslauf” is al vele jaren een integraal onderdeel van GEZE's maatschappelijke en medische betrokkenheid.