BAU Online 2021: GEZE laat hoogtepunten live vanaf de beursstand zien

Van 13 tot 15 januari opent BAU 2021 een digitaal platform voor exposanten en bezoekers. GEZE laat op de virtuele beurs productinnovaties en intelligente oplossingen zien op het gebied van deur-, raam- en veiligheidstechniek. Een bijzonder hoogtepunt van de presentatie is de live-uitzending vanuit de echte GEZE-beursstudio. Met de combinatie van live-opnames en digitale toegang laat GEZE het typische online presentatieformaat achter zich: GEZE-experts demonstreren innovaties en geven relevante specialistische presentaties live vanuit de studio. GEZE-medewerkers staan via digitale dialoogopties ook klaar voor een persoonlijke uitwisseling met partners, klanten en potentiële klanten.

GEZE: Live streaming en virtuele contacten

GEZE op de BAU Online 13-01 - 15-01-2021

GEZE op de BAU Online 13-01 - 15-01-2021

Via de live-uitzending verzet GEZE zich op dynamische en duidelijke wijze tegen de statische vergaderformaten en virtuele animaties, die zo kenmerkend zijn voor digitale beurzen. Potentiële klanten kunnen zich verheugen op een spannend programma met innovatieve product- en presentatieformaten. Deelnemers aan BAU Online kunnen zich inschrijven voor productpresentaties en relevante specialistische presentaties via de digitale beursaanwezigheid van GEZE op het BAU-platform.

GEZE biedt elke dag verschillende uitzendingen in het Duits en Engels over innovaties en actuele onderwerpen:

  • Beleef hoogtepunten op de beurs – productpresentaties live vanuit de GEZE-studio
  • Digitale toegangscontrole – zorgen voor naleving van wettelijke bovengrenzen voor klanten in winkelruimten
  • Gezond ruimteklimaat – efficiënte luchtverversing door middel van gecontroleerde natuurlijke ventilatie
  • Brandveiligheid voor bestaande deuren – uitbreiding en automatisering conform de norm
  • De juiste manier om complexe deuren te plannen – Een interview met de auteurs van de "Door Planning Guide"

Geregistreerde bezoekers hebben gratis toegang tot de actuele gesprekken en productpresentaties over hoogtepunten op de beurs. Het GEZE-team van experts is gedurende het complete evenement beschikbaar voor klanten, partners en potentiële klanten voor een-op-een-gesprekken.

Product overzicht

Digitale toegangscontrole met de GEZE Counter.

Digitale toegangscontrole met de GEZE Counter. © GEZE GmbH

GEZE Counter: Eenvoudige toegangscontrole en regulering van de klantenstroom

Op de beurs presenteert GEZE voor het eerst een innovatieve oplossing zodat klanten kunnen voldoen aan de wettelijke bovengrenzen in winkelruimten met een oppervlakte van meer dan 800 vierkante meter. GEZE Counter biedt de mogelijkheid om toegangscontrole en regulering van de klantenstroom intuïtief te verbinden. Dankzij de GEZE Counter-oplossing kan bij een eenvoudige verbinding met de traditionele functies van automatische schuifdeuren de klantenstroom effectief worden gereguleerd. Als vooraf gedefinieerde grenswaarden worden overschreden, weigert de deur automatisch verdere toegang. Volgende klanten worden pas toegelaten, nadat mensen de winkel of de ruimte hebben verlaten.

Meer informatie over GEZE Counter

Set bestaande uit GC 171 draadloze module en GC 172 draadloze plafondrookmelder.

Draadloze melder voor de kabelloze aansluiting op de draadloze module GC 171 © GEZE GmbH

FA GC 170: Combineer brandbeveiliging en toegankelijkheid

GEZE vastzetsystemen zorgen voor een toegankelijke brandveiligheid - zonder de veiligheid in gevaar te brengen. GEZE toont op de vakbeurs het draadloze uitbreidingssysteem FA GC 170 voor eenvoudige uitbreiding van brandwerende deuren in bestaande gebouwen of voor montage in monumentale bouwprojecten. Extra componenten, zoals plafondbrandmelders en schakelaars voor handmatige ontgrendeling kunnen draadloos op het vastzetsysteem worden aangesloten.

Meer informatie over het vastzetsysteem FA GC 170

Als een TÜV-geteste oplossing met maximale veiligheid, kunnen met de IQ-box elektrisch bedienbare ramen worden beveiligd tot beschermingsklasse 4.

Als een TÜV-geteste oplossing met maximale veiligheid, kunnen met de IQ-box elektrisch bedienbare ramen worden beveiligd tot beschermingsklasse 4. © GEZE GmbH

IQ box Safety: Betrouwbare ventilatie met elektrisch bedienbare ramen

Natuurlijke ventilatie is een sleutelfactor voor een hoge verblijfskwaliteit en ruimtelijke hygiëne: GEZE presenteert op BAU Online een nieuwe productoplossing op het gebied van raamtechniek, met de IQ box Safety. Als een TÜV-geteste oplossing met maximale veiligheid, kunnen met de IQ-box elektrisch bedienbare ramen worden beveiligd tot beschermingsklasse 4. De IQ box Safety is geschikt voor alle standaard raamtypes en openingen. Zo biedt dit product planners en architecten een hoge mate van flexibiliteit en vrijheid in vormgeving bij de inrichting van ventilatie- en rook- en warmteafvoerramen.

Meer informatie over onze deelname aan BAU Online 2021 vindt u hier.