Architects' Darling 2019: dubbele bekroning voor GEZE

GEZE heeft zich twee keer als een van de belangrijkste constructeurs in de bouwsector weten te bewijzen tijdens de Architects' Darling Awards 2019. In het kader van het door Heinze GmbH onder meer dan 2000 architecten en planners uitgevoerde onderzoek ontving GEZE zowel het felbegeerde zilver als brons in de categorie ‘Safety Technology and Access Control Systems’ en ‘Automatic Doors’.

In het middelpunt: veiligheid en gemak

GEZE adviseert architecten intensief gedurende de gehele projectcyclus. De experts in deur-, raam- en veiligheidstechniek geven individueel advies, niet alleen over individuele producten in alle fasen van een project. De Leonberg-vestiging heeft al verschillende prijzen ontvangen voor zijn veiligheids- en toegangscontrolesystemen. Een voorbeeld hiervan is GEZE Cockpit: een innovatief gebouwautomatiseringssysteem dat GEZE-producten op het gebied van deuren, ramen en veiligheidssystemen op intelligente wijze netwerkt, en daarmee niet alleen extra veiligheid biedt maar ook meer gemak en zuinigheid.

We zijn erg blij dat we opnieuw in de prijzen vallen bij Architects' Darling 2019. GEZE ondersteunt architecten als partner bij het plannen en implementeren van leefbare gebouwen. We zullen ook het digitale netwerk van bouwtechnologie in de toekomst promoten en klanten over de hele wereld winnen met onze intelligente en innovatieve producten.

Gabi Bauer, hoofd International Marketing, GEZE GmbH

Voortreffelijk: automatische deuren

Automatische deuren hebben een grote betekenis onder architecten. Ze zijn vaak te vinden in de ingang van een gebouw en staan voor de eerste indruk van een bezoeker. Het is vooral verheugend dat GEZE punten van gerenommeerde architecten heeft ontvangen en is bekroond met de bronzen phoenix met zijn oplossingen op maat op het gebied van automatische deuren.