GEZE - Schiebetürantriebe bei Toro Rosso Formel 1 Box
Schuifdeuraandrijvingen
GEZE - ECDrive bei Toro Rosso Formel 1 Box
ECDrive
GEZE - Schiebetüre bei Toro Rosso Formel 1 Box
Schuifdeur
GEZE - Schiebetürlösung bei Toro Rosso Formel 1 Box

GEZE in de Formule 1

 

De Scuderia Toro Rosse (Italiaans voor "Red Bull Team") is een Formule 1-team, dat voor de helft van de Oostenrijkse Red Bull GmbH is en voor de andere helft van de vroegere Oostenrijkse Formule 1-rijder Gerhard Berger (Berger Motor Sport AG). Het Italiaanse team neemt sinds 2006 deel aan de Formule 1-wedstrijden. Het team komt voort uit het vroegere team van Minardi, dat eind 2005 werd overgenomen door Red Bull. Met Toro Rosso heeft Red Bull nu naast het hoofdteam Red Bull Racing een tweede team in de Formule 1, waarin overwegend jong talent figureert.

Voor de uitrusting van de mobiele container van het team kreeg GEZE een zeer bijzondere opdracht. De box, verblijfs- en besprekingsruimte voor het team van Toro Rosso bij elke race, is door GEZE voorzien van verschillende aandrijvingen van de nieuwe ECdrive-serie. Want als aan automatische schuifdeuraandrijvingen ten aanzien van functionaliteit en spaarzaamheid bovengemiddelde eisen worden gesteld, is de ECdrive de ideale keuze.

De ECdrive-aandrijvingen bieden compromisloze betrouwbaarheid tot in de kleinste details. Hoogwaardige materialen en de nieuwste besturingstechniek verlenen de aandrijving een comfortabele werkingswijze. Door de geringe slijtage en de zelfreinigende loopwagen is de aandrijving geluidsarm en daarom ook ideaal inzetbaar in binnenruimten. Deze moderne aandrijftechniek heeft de planners van de box van het Formule 1-team zodanig weten te overtuigen dat de GEZE-aandrijvingen nu met het team de wereld rondtrekken.